Stærke priser på serviceeftersyn

Vi tilbyder et veludstyret og moderne værksted til serviceeftersyn og reparation af din bil. Et serviceeftersyn kan være en byrde for mange bilejere. Det er dog et vigtigt gøremål for dig og din bil, da det kan forebygge skader og driftsproblemer. Det er generelt med til at forlænge levetiden på din bil betydeligt. Derudover kan det være et krav at få lavet serviceeftersyn for at garantien på din bil forbliver gældende.

Et serviceeftersyn kan omfatte forskellige eftersyn, justeringer og udskiftninger af forbrugsdele, herunder for eksempel:

Eftersyn og udskiftning af oliefilter samt påfyldning af olie
Kontrol af bremser og påfyldning af bremsevæske
Påfyldning af kølervæske
Eftersyn af dæk, herunder dækmønstre og justering af dæktryk
Eftersyn og justering af styretøj, undervogn og udstødning
Kontrol af udstødning
Kontrol af brændstoffiltre
Kontrol af aircondition.

Brøndum Auto servicerer  Mercedes Benz 

Godt dækket ind

Ovenstående er blot et udpluk af nogle af de ting der vil/kan blive gennemgået ved et serviceeftersyn. Afhængigt af behovet tilbyder jeg forskellige niveauer af serviceeftersyn, så du er sikker på at få den rette service af din bil.

Jeg hører ofte at bilejere ikke helt forstår nødvendigheden af at få lavet servicetjek på sin bil. Hvis min bil fungerer fint, hvorfor skal jeg så bruge penge på et serviceeftersyn? Det skal du fordi det kan spare dig tusindvis af kroner på længere sigt.

For eksempel kan en nedslidt tandrem, der ikke bliver skiftet i tide, skade bilens motor. De fleste nyere biler er desuden udstyret med en masse avanceret teknologi, der til tider har godt af at blive justeret og opdateret for at sikre optimal drift og sikkerhed i din bil.

Hvor tit har min bil brug for serviceeftersyn?

Mange faktorer spiller ind i vurderingen af hvornår du bør få foretaget et serviceeftersyn af din bil, som for eksempel alderen på din bil, hvor og hvor meget du bruger den, hvilken type bil du har og lignende.

En god tommelfingerregel er, at bilen skal til service engang mellem 10.000 og 30.000 kilometer. Kører du mindre end 10.000 kilometer årligt, vil din garanti ofte foreskrive at din bil kommer til syn hvert eller hvert andet år.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din bil har brug for et serviceeftersyn eller har spørgsmål til eftersynet, så ring til mig for en snak om din bil og dens behov. Så kan du samtidig få et uforpligtende tilbud på dit servicetjek.