Autoskadeservice og reparation hos Brøndum Auto

Det skal være nemt for dig at være kunde hos Brøndum Auto. Ikke mindst hvis uheldet er ude ved trafikskade, parkeringsskade eller øvrige uheld hvor din bil får en skade.

Når din bil er indleveret på vores værksted, gennemgår vi bilen og undersøger skadens omfang. Herefter går vi i gang med reparationsarbejdet.

Vi bestræber os naturligvis på at udføre arbejdet hurtigt, økonomisk og effektivt, og vi oplyser altid den forventede behandlingstid.

Vi reparere  diverse opretninger 

En korrekt udbedring af skaden har afgørende betydning for din bils sikkerhedsniveau og dermed din sikkerhed. Vi har derfor specialiseret os i at udbedre skader på alle bilmærker og modeller. Vi følger ligeledes altid bilproducentens fabriks-anvisninger og bruger originale kvalitets reservedele.

Dette er også din garanti for at beskadiget højtryksstål ikke erstattes med billigere dele, samt at opretningen bliver udført ansvarligt, professionelt og korrekt.

Hvad er prisen på autoskader og forsikringsskader?

Prisen på autoskader og forsikringsskader er meget forskellig og afhænger af den enkelte skade på din bil. I nogle tilfælde kan det være mere omfattende end som så, mens det i andre tilfælde er små skader, som lettere kan repareres. Generelt er priserne fornuftige hos Brøndum Auto, selvom servicen og kvaliteten på reparationen er høj.