Dæk- og hjulskift i Kastrup

På vores autoværksted er vi altid parate til at hjælpe dig, når du skal have monteret nye dæk og fælge. Når du får udført et hjulskift hos Brøndum Auto, får du god service til en attraktiv pris. Med os som din automekaniker, kan du stole på, at opgaven udføres på allerbedste og erfarne vis.

Når sæsonen skifter, er det nødvendigt af få skiftet dæk. Vi gør det grundigt og med stor præcision, hvor vi også tjekker for dæktryk og slid. Dine dæk er slidte, når mønsterdybden er under fire mm, eller når lamellerne har rejst sig og for eksempel har fået “hæl og tå”.

Hos Brøndum Auto finder du faglærte mekanikere, som kan hjælpe dig. Vi lægger stor vægt på gennemskuelighed, og du kan være sikker på, at du altid bliver informeret om, hvad der skal ske med din bil inden arbejdet starter.

Du er velkommen til at komme forbi vores autoværksted på Amager for en snak om et hjulskift, service på din bil eller øvrige udfordringer eller ønsker til omkring din bil, ny eller gammel.

Med flere års erfaring i faget har vi kendskab til alle typer dæk- og hjulskift på alle typer biler på vejene.

Vi varetager bl.a.  tjek af dæktryk 

Med flere års erfaring i faget har jeg kendskab til enhver dæk- og hjulskift på alle typer biler.

Vigtigheden af sommerdæk og vinterdæk

Der er delte meninger om nødvendigheden af at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk eller køre på helårsdæk. Uanset hvordan du vender og drejer det, er der forskel i bl.a. bremselængden på sommerdæk og på vinterdæk, samt dækkenes kvalitet/producent.

Hos Brøndum Auto anbefaler vi, at du skifter til de hjul, der passer til sæsonen. Vi anbefaler at du går over til vinterdæk, når temperaturen går under syv grader fra omkring oktober og omvendt, når temperaturen kommer over syv grader typisk omkring april.

Mange vælger at klare dette hjulskifte selv og det skal man naturligvis blot gøre, men vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med dit dækskift og afbalancering af alle fire fælge (dæk) på vores værksted i Kastrup.

Bestil tid til dækskifte

Det er træls at undvære sin bil.

Især hvis du er afhængig af den for at komme på arbejde, hente børnene fra skole, eller få hverdagen til at hænge sammen på anden vis. Det er farligt at lade være med at skifte dæk – særligt mellem sommer- og vintersæsonerne – både for dig selv og dine medtrafikanter.

Hos Brøndum Auto på Amager har vi mange års erfaring med service af alle biltyper og montering af dæk. Er du i tvivl? Kom forbi os i Kastrup, så kan vi ved selvsyn tjekke, om du har brug for nye dæk.