Effektiv reparation af din bil

Brøndum Auto er dit lokale autoværksted beliggende på Amager. Her udføres alle typer af opgaver indenfor branchen, af uddannede fagfolk. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og kundeservice. For os er det vigtigt at bruge gode reservedele og moderne værktøj. Du kan stole trygt på Brøndum Auto, når du skal have repareret din bil. Efter et besøg på Brøndum Autos autoværksted kan du være helt sikker på at din bil fungerer pålideligt igen.

Hos os får du et frit autoværksted som udfordrer de store autoværksteder på både pris og kvalitet. Her undgår du meromkostninger, ekstra gebyrer og overraskelser på fakturaen. Gennemskuelighed er en dyd, som desværre ikke altid er en selvfølge i branchen.

Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor løse alle relevante opgaver på dit køretøj. Jeg udfører blandt andet ydelser inden for:

Vælg et frit autoværksted

Når du vælger et frit autoværksted kan du spare mange penge, da du kun betaler for det mest nødvendige. Vi giver dig et godt tilbud og stempler naturligvis din servicebog, så du beholder garantien på din bil.

Det betyder intet for kvaliteten af arbejde, tværtimod. Vores mekanikere er veluddannede og har adskillige års erfaring fra branchen. Vi har set de fleste fejl, på vores autoværksted, og kan afhjælpe alle problemer.

Når din bil skal synes klarer vi serviceeftersyn og eventuelt de nødvendige reparationer for at gå gennem syn. Vi vælger altid den billigste løsning på problemet, så længe løsningen også er 100% i orden. Du får komplet synsklargøring og sparer både tid og penge.

Ring i dag og book en aftale

Har du brug for yderligere information eller er du i tvivl om hvad din bil skal have lavet? Giv mig et kald, så snakker vi om det og finder en ledig tid i din kalender. Jeg kigger på din bil og giver et uforpligtende tilbud. Jeg kan kontaktes på telefon 21 43 05 09.

Call Now Button