Skadeservice

Som bilejer er det at få en skade, noget af det mest irriterende man kan komme ud for. Du skal sætte tid af til at få skaderne udbedret og det er ofte forbundet med økonomiske omkostninger. Dertil kommer at mange forsikringer ofte har en høj selvrisiko.

Autoskader

Jeg har mange års erfaring med udbedring af skader og kan derfor tilbyde dig skadeservice til yderst favorable priser. Grundet mine mange år i branchen har jeg set de fleste skader og ved derfor hvad der skal til for hurtigt og effektivt at kunne reparere din bil. Jeg udbedrer alle skader, for eksempel:

  • Buler
  • Ødelagte lygter og sidespejle
  • Smadrede ruder
  • Ridser i lakken

Som ved alle mine andre ydelser aftaler vi en pris og skulle det, mod forventning, vise sig at der skal laves mere end først antaget, hører du altid fra mig før jeg går i gang med dette. Det er min garanti for at du ikke får nogle økonomiske overraskelser, når du får lavet din bil hos mig hos Brøndum Auto.

Det er vigtigt at få repareret skaderne på sin bil. Har du for eksempel en defekt lygte eller et beskadiget udstødningsrør, kan dette få konsekvenser for om din bil går gennem de periodiske syn. Læs eventuelt mere om synsklargøring.

Forsikringsskader

Har du været involveret i et sammenstød eller er du kommet tilbage til parkeringspladsen og har opdaget at nogen har påkørt din bil mens du var væk? Uanset hvad bør du altid kontakte dit forsikringsselskab når din bil har fået en skade. Afhængigt af hvilket forsikringsselskab du har, vil der være forskel på hvad og hvor meget de dækker. Det er vigtigt at få afklaret så du ikke betaler mere end nødvendigt.

Hvis du har brug for hjælp til at anmelde en skade til dit forsikringsselskab er jeg altid klar til at hjælpe dig.

Har du brug for yderligere info?

Har din bil fået større omfattende skader eller har du spørgsmål vedrørende skaderne på din bil? Ring til mig i dag, så tager vi en snak om din bil og du kan dertil få et uforpligtende tilbud på hvad det vil koste at udbedre skaderne, ligesom vi kan lave en aftale om hvornår det passer ind i din kalender at få lavet din bil. Du kan ringe til mig på telefon 21 43 05 09

Call Now Button